Vanuit mijn ervaring op het gebied van marketing, design en creativiteit help ik bedrijven en individuen hun merk te ontdekken, te lanceren en te verfraaien. Met mijn opgedane taalkundige, communicatieve en grafische kennis wil ik anderen helpen met het tot leven wekken van een idee in vorm, boodschap en beleving. Ik doe dit graag door de opdrachtgever actief mee te laten denken tijdens het proces, om zo de juiste eindproducten te creëren.

bram peulers, grafisch designer

Wat ik doe

Als grafisch designer bedenk ik nieuwe huisstijlen, ontwikkel ik websites en creëer ik verschillende grafische ontwerpen, zoals logo’s, infographics en brochures. De klanten voor wie ik werk zijn divers; van startende bedrijven tot gerenommeerde organisaties. Het creëren van nieuwe ontwerpen is een iteratief proces en dit pas ik graag toe in de praktijk. Het is mijn missie om goed en creatief werk af te leveren. Dat wil ik bereiken met mooi, krachtig en herkenbaar design.

Hoe ik werk

Opdrachtgevers kiezen voor mij omdat ze een creatief designer zoeken die betrokken is, met frisse ideeën komt en een bepaalde stijl nastreeft. Bovendien ben ik flexibel en kan ik snel en direct schakelen met de klant. Ik ben informeel in de omgang en werk hard om mooi werk af te leveren. Dat doe ik voor uiteenlopende klanten. Denk daarbij aan gemeente Utrecht, provincie Flevoland, Eneco of MVO Nederland.

Mijn skills

Print
Webdesign
Visual design
Copywriting
Illustration
SEO

Favoriete software

InDesign
Photoshop
Sketch
Illustrator
Wordpress