Een frisse en toegankelijke website laten maken in Amersfoort?

Wil je een nieuwe die gericht is op de doelgroep en aansluit op jouw merkidentiteit? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. De websites die ik maak zijn toegankelijk, fris en gebruiksvriendelijk. Bovendien zijn ze goed vindbaar in Google en gemakkelijk te onderhouden. Technisch gezien worden ze ontwikkeld op het WordPress-framework. Elke website die ik maak is responsive, dus ook op smartphone en tablet kunnen je bezoekers gemakkelijk door de website navigeren.

Frisse & responsive designs

WordPress-thema’s zijn gemakkelijk aan te passen naar jouw gewenste huisstijl, zijn responsive en zien er fris uit. Het formaat van de websites past zich automatisch aan op de grootte van de smartphone, tablet, laptop of desktop van de gebruiker.

Veel handige plugins

WordPress biedt veel handige plug-ins waarmee je jouw website extra beleving en inspiratie kunt meegeven. Daarnaast is het eenvoudig om zelf pagina’s te vullen met blogs en nieuws.

Gebruiksvriendelijk & Laagdrempelig

WordPress is laagdrempelig en voor de basisinstellingen is geen programmeerkennis nodig. Dat is fijn als je je vooral wilt focussen op de content en niet op het technische aspect. De achterkant van de website wordt beheerd via een geïntegreerd CMS-systeem waarmee je op een gemakkelijke manier pagina’s, foto’s en artikelen kunt onderhouden.

Waarom WordPress?

Makkelijk zelf te onderhouden
 Goed vindbaar in zoekmachines zoals Google
 Social media-integratie
Eenmalige investering

Prijs website

vanaf: € 900,- (excl. BTW)