De vertaling van jouw DNA in een krachtig beeldmerk

Een krachtig beeldmerk spreekt de doelgroep aan en gaat jaren mee. Het is in harmonie met de identiteit van het merk en is goed doordacht. Ben jij op zoek naar een nieuw logo? Ik help je graag met het vertalen van jouw ideeën naar een visueel beeldmerk.

Na een oriënterend gesprek kan ik opmaken welke stijl bij jou en je bedrijf past. Samen gaan we op zoek naar het gewenste eindresultaat.

Kies je ervoor om jouw logo door mij te laten ontwerpen, dan werk ik diverse conceptlogo’s uit. Deze concepten bestaan uit verschillende stijlen, kleuren en lettertypes.

Uit de concepten kies jij het ontwerp dat jouw merkidentiteit het beste weergeeft en het best bij je past.

Een logopakket, wat is dat?

Kies je ervoor om het logo door mij te laten ontwerpen, dan krijg je meerdere conceptlogo’s uitgewerkt waaruit je een keuze kan maken. Na een oriënterend gesprek waarin je jouw wensen vertelt ga ik aan de slag met diverse conceptlogo’s. Deze conceptlogo’s bestaan uit verschillende stijlen, kleuren en lettertypes. Hierdoor word je op nieuwe ideeën gebracht en kun je worden geïnspireerd tot een logo dat je zelf nooit had bedacht. Daarbij houd ik rekening met kleurcombinaties, iconen, verhoudingen en bestandsformaten. Een kleur komt bijvoorbeeld digitaal anders over dan op papier. Kleuren hebben bovendien verschillende betekenissen waar rekening mee gehouden moet worden. Zo staat blauw bijvoorbeeld voor ratio en zakelijkheid en groen voor rust en rood voor warmte. Tenslotte krijg je diverse bestandsformaten aangeleverd, zoals vectorbestanden (.eps, .ai), digitale bestanden (.png, .jpg, .pdf, .psd), drukbestanden (.jpeg, .pdf) en diverse kleurvarianten (waaronder zwart en wit).

Prijs logopakket

vanaf: € 300,- (excl. BTW)